Fisk med het curry
Åh jag älskar verkligen fisk, det är nog det bästa jag vet. Mina favorit fiskar är nog både lax och torskrygg.
Idag blev det en het torskrygg med både smak av gurkmeja och curry.
Ni behöver: 2 personer
4st torskrygg
1 förpackning havregrädde
1 bit fänkål
1 rött äpple
1 gul lök
1 bit pepparrot
curry, gurkmeja, salt och peppar.
2 portioner matvete
ärtor
Steg för steg:
Koka matvete och ärtor enligt anvisningar
Börja med fisken, krydda med himalayasalt och peppar och ringla över lite olivolja, ställ in fisken på 200 grader cirka 15 - 20 minuter.
Bryn lök, fänkål och äpple i smör, när det är klart rör ni i havregrädden.
Denna havregrädde använde jag.
Krydda såsen med curry, gurkmeja, salt och peppar i måttlig mängd. När fisken är klar tar ni även i lite spad som blir över från fisken.
Lägg såsen i en djup tallrik, på med fisken, ärtor och matvete. Riv över lite pepparrot.
Här har ni resultatet!!!
Åh så mumsigt mmmm...
Jag älskar också fisk det är bara sååå gott!
Önskar dig en fin helg o du vännen d går inte komma fram på din mobil:)
Vilket väder det har varit älskar när solen är framme:)
Kramelikram Angel♥☆