Tess

Hejsan mitt namn är Therese och på min blogg får ni följa mitt liv som nybliven kostrådgivare, jag jobbar för nuvarande på Life och mina största intressen är just Hälsa, träning och kostrådgivning. Ta gärna del av mina träningsupplägg, recept och andra tips!! Vid kontakt skicka gärna e-post till delatettonova@gmail.com Hälsningar Tess

Sambon överraskade mig med middag idag

Vilken klippa, nu sitter jag här och kan knappt röra mig i soffan, länge sedan jag åt så här mycket.
När jag kom hem från jobb idag kände jag doften av mat, eftersom det skulle bli en överraskning fick jag aldrig veta vad han lagade men när jag kände dofterna kurrade magen ordentligt. Till slut kom han med tallrikarna. =)
 
Det bjöds på oxfile med potatismos och andreas specialsås, hehe mer än så fick jag inte till svar. Upplägg kan han också, snyggt och stilrent ska det vara på tallriken. =)
 
 
Efter maten fick jag mörkchoklad doppade jordgubbar, vilken romantiker...han vet precis vad sin flickvän behöver efter en arbetsdag. Idag åts det svenska jordgubbar för första gången i år.
 
 
Nu har vi precis myst framför en film, The Giver hette den. Spännade och händelserik film vill jag lova...

Mys i pålsjöskog med sis

Häromdagen tog jag och lillsis en promenad i skogen, givetvis hade jag min kamera med mig, hihi.
Älskar verkligen livet i skogen, fåglarna sjunger så vackert och träden är så vackra med allt grönt.
Denna gången tränade vi inte utan vi tog bara en promenad, tanken vara att träna men vi fick en tråkigt besked och valde att gå hem. Ingången till skogen ser inbjudande ut va?
 
 
 
Självklart skulle jag vara med på en liten hörna, wihoho.
Snodde min sambons keps som jag älskar, med hans namn och allt. hehe
 
 

Hemma efter en tur med inlines

Det blev en skön och jobbig tur, åkte upp från en riktig hemsk backe men nu är jag hemma och jag överlevde turen. Jag måste försöka hitta bättre vägar att åka på, nere vid strandgatan går bra men man ska komma dit också.
 
På väg ner till stranden åkte jag genom pålsjöskog och den vägen kommer jag inte ta nästa gång, den var för trafikerad och stenig.
 
 
Nere vid stranden åkte jag i motvind, hehe
 
 
Stranden i Helsingborg är fin, men jag hatar att bada i kallt vatten och vattnet i Sverige blir sällan så varmt som jag vill ha det, längtar mer till USA nu =)
 
 
 
Fick mjölksyra i benen upp från denna backen kan jag lova, hehe...
 
 
Ner från backen
 
 
När jag kom hem återhämtade jag mig med en smoothie, andy fick också ett glas och han tyckte om den.
Smoothien består av mango/hallon, naturell yoghurt, banan, proteinpulver med vaniljsmak, sojamjölk och massa blåbärspulver.
 
 
Nu ska vi ner i stan och fixa lite inför resan, ha en bra dag alla som tittar in. / TESS
Visa fler inlägg