Tess

Hejsan mitt namn är Therese och på min blogg får ni följa mitt liv som nybliven kostrådgivare, jag jobbar för nuvarande på Life och mina största intressen är just Hälsa, träning och kostrådgivning. Ta gärna del av mina träningsupplägg, recept och andra tips!! Vid kontakt skicka gärna e-post till delatettonova@gmail.com Hälsningar Tess

Pannkaksmys med tvillingsyster

 
 Ikväll har jag och syrran myst till det med lite nyttiga pannkakor, herregud vad gott allt blev.
 
Pannkakssmet: 5 pannkakor eller 10 små
 
3 ägg
2 dl mjölk
1 dl mandelmjöl
1 dl hasselnötsmjöl
1 tsk fiberhusk
2 msk kokospalmsocker
1 vaniljstång
2 msk smällt smör
himalayasalt
 
Gör så här: Vispa samman ägg, mjölk, fiberhusk, mandelmjöl, hasselnötssmjöl, lite salt och kokospalmsocker, smält smöret och rör ner försiktigt i pannkakssmeten.
Lägg i en delad vaniljstång och låt pannkakssmeten vila 20 minuter i kylskåp.
Ta bort vaniljstången från pannkakssmeten, stek pannkakorna på medelvärme i en stekpanna med en klick smör.
 
Vi serverade våra pannkakor med en enkel hallonsylt, tinad frysta hallon som mosas och sötas med kokospalmsocker, lättvispad grädde, jordnötssmör med chokladsmak, kokosflingor och lite agave.
 
 
 
 
 
 
 

Sommar och höst

Jag ser en tjusning i båda årstiderna, på sommaren älskar jag mycket i livet, campinglivet, de ljusa kvällarna, skogen , de sena nätterna och alla söta klänningar man får bära upp!! Fast på sommaren kan jag uppleva lite stress också, allt man vill och ska hinna med, jag är en person som vill mycket hela tiden och blir det inte som jag tänkt mig blir jag lätt besviken.
 
 
Njuter vid björken
 
 
När hösten börjar närma sig, hamnar jag i idè som björnen, hihi. det känns som det i alla fall, jag stressar ner, njuter mer i hemmet,(särskilt i vårt nya hem), tända ljus och värma sig med gosiga kläder är någon som jag älskar, samtidigt som man stressar ner och kommer till ro är det lättare att dra igång andra trevliga projekt.
 
Här har ni mina fårullstofflor från Life
 
 
På hösten brukar jag och sambon passa på att besöka SPA hotell och övernatta, känner att det skulle vara behövligt just nu, kommer vissa er en kräm sen som jag använder på kroppen som är vårdande nu när det börjar bli kyligare. Håret får också sig en boost av den fantastiska arganoljan, som jag masserar in i topparna efter tvätt, håller topparna och håret friskt.
 
 
 
 

Sorterat bilder i datorn

Alltid lika roligt att titta igenom gamla foton, vilka underbara minnen man blir påmind om. Minnen från våra resor är nog de bästa, hoppas det blir fler resor inom snart framtid, vi har pratat om en särskild resa till vår, andy har ju precis fyllt år och jag älskar att ge upplevelser i present.
 
En vacker bild på mig och Andy, gjorde en fin ram om oss.
 
 
Gammal bild på mig och min älskade tvillingssyster
 
 
 
Karin, Martin. Andy, jag och ett annat par som vi inte kände. haha minns faktiskt inte varför de sitter med, men det gör ju inget, vi ser ju ut att ha trevligt i alla fall. =)
 
 
Jag och mamma poserar tillsammans, lika som bär sägs det
 
 
Puss puss
 
 
Vilken tuff brud man var förr i tiden =)
 
 
Kvällsdopp i det blå med Seppo och Karin
 
 
Vacker bild från Kullaberg, en av Skånes vackraste platser man känner sig nästan utomlands när man är där.
 
 
 

Är nog inget för den höjd rädda =)
 
 
Men visst är det värt allt klättrande när man får denna vackra utsikt?
 
 
Sist men inte minst en vacker bild från Florida
 
 
Nu har jag ont i fingrarna av allt klickande, nu ska jag lägga mig ner och titta på min serie. Outlander...
Visa fler inlägg