Tess

Hejsan mitt namn är Therese och på min blogg får ni följa mitt liv som nybliven kostrådgivare, jag jobbar för nuvarande på Life och mina största intressen är just Hälsa, träning och kostrådgivning. Ta gärna del av mina träningsupplägg, recept och andra tips!! Vid kontakt skicka gärna e-post till delatettonova@gmail.com Hälsningar Tess

Trädklättring

Nu i dagarna besökte jag min kusin i Lund, vi åkte till ett mycket mysigt ställe strax utanför Lund, tyvärr minns jag inte vad det heter men där fanns en stor sjö och mycket vackra träd.
Här bjuder jag på lite bilder från den vackra naturen.

Dessa lutande träden tyckte jag var häftiga.
 
 
Trädkramaren Tess =)
 
 
 
 
Haha, jag hittade den perfekta vilopausen
 
 
Min vackra kusin
 
 
Detta trädet beundrade jag väldigt mycket.
 
 
Älskade denna färgkombinationen på våra skor.
 
 
Sist men inte minst lilla jag uppe i ett träd, hehe =)
 
 
 
 
 

Roadtrip USA

Godmorgon kära läsare =)
 
Nu är vår resa bokad, vi åker till USA den 22 Juni och kommer hem den 11 Juli, vi kommer vara borta nästan 3 veckor. Vår resa börjar med San Fransicso några dagar, sen kommer vi köra mot Las Vegas och Grand Canyon, efter det drar vi till San Diego och highway1 mot Los Angels. Hur låter det? och under resans lopp kommer vi besöka olika naturreservat och indianreservat samt andra trevligheter.
 
Här har ni mig och sambon när vi var i Florida och gjorde en roadtrip där, det var härligt det med.
Men denna resan till västkusten har jag velat göra länge, har hört att det ska vara en fantastisk trip men mycket att se.
 
 
 

Spenatsoppa med torksryggfile

 4 portioner
 
6 bitar torskryggfileèr
1 förpackning fryst spenat (finus)
1 förpackning frysta ärtor
1 förpackning fryst koriander
1 burk ekologisk kokosmjölk
10 små champinjoner
1 - 2 msk ekobuljong
peppar, vitpeppar och himalayasalt
 
Gör så här: Tina fryst torkryggfile, lägg i en ugnsäkerform och ringa över olivolja. peppar och salt. Jag tog även en krydda från Granit som heter wasabikrydda, den är riktigt god till torsk.
Ställ in i ugnen på 220 grader cirka 10 minuter.
Koka upp soppan med samtliga ingredienser, servera med torskryggfilen i en soppskål.
 
Visa fler inlägg