Tess

Hejsan mitt namn är Therese och på min blogg får ni följa mitt liv som nybliven kostrådgivare, jag jobbar för nuvarande på Life och mina största intressen är just Hälsa, träning och kostrådgivning. Ta gärna del av mina träningsupplägg, recept och andra tips!! Vid kontakt skicka gärna e-post till delatettonova@gmail.com Hälsningar Tess

Nu ska vi snart på fest =)

Nu ska snart jag och Andreas iväg på fest och jag håller på att fixa till mig, det är så himla kul att fixa till sig ibland. Känner sig som en annan människa nästan. Jag har lockat håret, målat naglarna och sminkat mig och så här blev resultatet.
 
 
 
 
 
Fick till sminkningen bra idag tycker jag...
 
 
 
Mina fina naglar, kan säga att det inte var som målade. ;P
 
 
 
Ha nu en underbar valborg och nu hoppas vi att 2014 blir en fin sommar med bra väder och massa äventyr.
 
//kärlek från Tess
 

Tillbaka i tiden i helgen!!

 
I helgen besökte jag och min kusin och hennes barn Fredriksdal i Helsingborg där man kan kolla på olika blommor, djur och trädgårdar. Man får följa en spännande vandring som sätter fokus på historiska byggnader och på hur livet i stan och landsbygden såg ut under slutet av 1800-talet, sånt här tycker jag är super spännande.
 
Kolla in vår spännande tur
 
 
 
 
 
Örtgården
 
Nyfödda lamm, vilka sötnosar =)
 
 
 
Gårdarna från 1800-talet
 
 
Söta töserna =)
 
 
 
 
Apotek
 
 
 
Frisörsallong
 
 
 
Tandläkaren, dit ska man inte titta in om man har skräck för tandläkare.
 
 
En liten tjej är ute och går. =)
 
 
Hejdå för denna gången!!
 
 
 

Super Smoothie

Idag körde jag på en riktig super smoothie till frukost
 
Den innehåller, naturell yoghurt, fryst banan, frysta hallon, frysta blåbär, fryst mango, acaipulver och gojibär som jag la i blöt innan jag mixade smoothien i blendern. Mycket god smoothie och denna kan jag verkligen rekommendera att ni provar.
 
Jag tog cirka
 
1 dl yoghurt, 0.5 fryst banan, 2 msk fryst hallon, 2 msk fryst mango, 2 msk fryst blåbär, 1 msk acaipulver, 2 msk gojibär + lite vatten.
 
 
Visa fler inlägg