Tess

Hejsan mitt namn är Therese och på min blogg får ni följa mitt liv som nybliven kostrådgivare, jag jobbar för nuvarande på Life och mina största intressen är just Hälsa, träning och kostrådgivning. Ta gärna del av mina träningsupplägg, recept och andra tips!! Vid kontakt skicka gärna e-post till delatettonova@gmail.com Hälsningar Tess

Har börjat planera vår resa

Här har ni två av mina höjdpunkter under vår roadtrip till USA.
Yosemite och Grand Canyon.
 
Yosemite ska ha fantastisk natur med detta vackra vattenfall, där tänkte vi campa och hyra stuga i närheten.
 
 
Grand Canyon, det ska vara mäktigt att befinna sig där. Längtar tills jag får uppleva det med egna ögon och ta mina egna foton.
 
 
Vi har gjort oss en egen liten reseplan och vi kommer först landa i San Fransicso utan hyrbil, de tre första dagarna kommer vi strosa runt och uppleva staden till fots eller kanske via cykel, där finns mycket att se och jag kommer skriva ner mer ingående vad vi vill upptäcka om ni är intresserade av det senare.
 
Efter San Fransicso tar vi oss till Yosemite och campar i en stuga i närheten,  där tänkte vi stanna en till två dagar.
Efter yosemite tar vi oss till Las Vegas där vi kommer göra allt utan att slösa pengar på Casino, haha tror inte att det är vår grej riktigt.
 
Efter Las Vegas åker vi till Grand Canyon, där kommer vi stanna minst två dagar, där kommer vi förhoppningsvis hitta övernattning på vägen.
 
Efter Grand Canyon åker vi vidare till San Diego och där har vi än så länge inga planer, bara ta det lugn och spana in stränderna. Vet inte alls hur många dagar vi stannar där innan vi tar highway 1 upp till Los Angels, där har vi än så länge planerat in Universal studio men där finns mycket annat att se också.
 
Här har ni en liten inblick i vårt äventyr. Ha en bra dag alla som kikar in. //Tess
#1 - - Angelnrone:

Gomorron!
Inte utan att man blir sugen på att hänga på😃Vilken mysig resa en riktig drömresa!
Suck...tänk om man inte varit så flygrädd så mycket mer man hade fått se👍Lyckliga ni! Jag ser fram lite kort så man fpr följa er romantiska och spännande resa! Tess har skrivit ett tips t syrran din men hon har nog inte läst det. Trevlig söndag snart kommer mina små prinsar o hälsar på här ska d kramas!
Massa kramisar Angel ♡☆

Svar: Hej Angel =)Jag är också flygrädd, hihi men jag hoppas det går bra =)
Kommer nog bli en fantastisk resa och får försöka stå ut på flyget, hihi.
Ha en mysig dag med pojkarna, jag tror solen tittar fram under dagen. =)
Kramar i massor
Tess

#2 - - Robex Lundgren:

fin bild