Hasselnötsglass
Recept 4 portioner (grundrecept)
4 ägg (vitan)
4 msk proteinpulver vaniljsmak
500 gram kvarg
4 tsk agave
Gör så här: Vispa äggvitan till hårt skum, rör sedan ner proteinpulver, agave och kvarg.
Lägg glassen i en glassmaskin enligt anvisningar.
Jag valde att smaksätta med mitt goda hasselnötssmör, receptet finns bland mina recept om ni söker i bloggen.
Jag blandade ner hasselnötssmöret efter glassmaskinen. Frys sedan glassen några timmar innan serveing. Jag dekorerade även med extra hasselnötssmör.
Nästa gång ska jag ha blåbär som smakersättning eller kanske hallon, riktigt gott. =)
Hasselnötssmöret är också farligt gott och lätt hänt att man tar en sked lite då och då. *blink*
Åh så gott vännen:) den skulle man gärna smakat nån gång! Förstår att lillasyster Elin gillade den♡ Du har så goda recept man vill liksom vara med på ett hörn:).
Hoppas allt väl med dig kommenterade lite på Maddes blogg med idag och nu har jag fått en siffra i mitt huvud -siffran 9! Säger det dig nåt?
Din mobil verkar inte funka kramisar i massor från Angel♥☆